2012. október 14., vasárnap

C-water

Ez volt ráírva az egyik üdítőspalackra, mint márkanév. Az egyik kínai lánnyal elbeszélgetve érdekes különbségekre jöttünk rá. Ő elsőre arra asszociált, hogy biztos tele van C-vitamínnal, én meg elkezdtem vigyorogni, hogy mennyire vicces lenne már, ha tényleg tengervíz (seawater) lenne benne :D. Még azt se mondhatnák a vevők, hogy nem szóltak előre. Ebből aztán kialakult egy kisebb közvélemény-kutatás, és az jött le a hogy az ázsiaiaknak eszükbe se jut ez a képzettársítás, míg az összes európai azonnal erre gondolt.

A kígyó amit láttam, állítólag nem veszélyes. Cserébe van valami barna, ami meg igen. De állítólag a folyó környékén vannak csak, az egyik japán lány hülledezett is, hogy ő itt még kígyót nem látott.

Folytatódjanak viszont az egzotikus állatok, láttam, hogyan lesz a pislogó tintahalból étel. Oké, pislogni már nem pislogott, de a szeme még megvolt. Mondjuk amit ténylegesen megesznek belőle, az a "sapkája", abból kell magát az állatot kirántani, és további, aprólékos melóval feldolgozni. Ezt ott négyen-öten a legnagyobb lelki nyugalommal csinálták.
Ehun pislog:




 Nem nagyon volt íze cserébe, de ez nem is volt gond mert igazából csak kiegészítésként került az ételbe.
Valami spéci kóreai kaját csináltunk ugyanis elvileg, a végeredmény úgy nézett ki, mint valami fűszeres-zöldséges rakottpalacsinta. A viszonylag békés összetevők egy elég erőteljes ízvilágot adtak ki, nem volt rossz!



Vicces volt mondjuk kb közvetlen utána a habostorta eperrel a tetején (most tartottuk a szeptemberi-októberi szülinapokat így egyben), de valahogy sikerült feldolgozni az élményt :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése