2013. március 10., vasárnap

???

A blog történetének szerintem legrövidebb bejegyzése fog következni, de muszáj megosztanom, amíg még friss az élmény.
Valaki megkínált tegnap sör-karamella ízesítésű cukorral.

Gondoltam kihagyok egy sort, hogy ennek a gondolatnak legyen ideje besüllyedni a pszichébe.

Namost vannak olyan étel és ízhatások, amelyekre utólag azt mondja az ember, hogy "nem gondoltam volna, hogy jó íze lesz, de az lett"

Erről nem gondoltam volna, hogy jó íze lesz, és nem is lett. Valami embertelen borzalom. Az állaga vajkaramella, az íze pedig leírhatatlan. Karamellás felhangokkal kevert szobahőmérsékleten felejtett whisky-s  íze volt a sör jellegzetes keserűségével és a valami fura penészes ütőérzéssel.

Nagyon sok melonszódát kellett rá inni utána.

Ne próbáljátok ki. Sziasztok.

2 megjegyzés:

  1. Ez az első olyan bejegyzésed kajáról (italról), ami kaja-pia ROSSZ volt. Köszönöm, Uram! :-)

    VálaszTörlés